Meer bedrijfstheater

Het Generatietheater met Dr. Aart Bontekoning

Al twintig jaar onderzoekt Dr. Aart Bontekoning hoe generatiediversiteit kan worden benut om als organisatie, afdeling of team fris en ‘bij de tijd’ te blijven. In 2007 promoveerde hij daarop, tot nu toe als enige in de wereld. Hij ontwikkelde een generatietheorie, een unieke onderzoeksmethodiek (video analyse). Tijdens deze interactieve sessie leidt Aart je langs de verschillende generaties en de evolutie van gedrag: een energieke en speelse mix met generatiescènes door Het Generatietheater. Hij brengt in beeld wat aan een update toe is en hoe die update-processen (beter) op gang kunnen worden gebracht, in het belang van alle generaties, van de organisatie en van klanten of cliënten.

Eventueel kunnen uitkomsten van generatie-onderzoek bij jullie organisatie tijdens een optreden worden gepresenteerd.

Het Klimaattheater

tekst kan hier worden neergezet en zo zie je hoe het eruit komt te zien als je ongeveer zoveel tekst naast de afbeelding of video plaatst.

Safe Space

Deze interactieve theatervoorstelling gaat over grensoverschrijdend gedrag. Door alleen de dader de hufter te noemen, zijn we er niet. Voor een gedragsverandering heb je toch echt alle stakeholders van het probleem nodig. Ga het gesprek aan. Met goede moed en een beetje lef. Dat gesprek helpen wij te voeren met onderzoekstheater in co-creatie met studenten. Lees meer.. 

Time Out Café

In het Time Out café  -een initiatief van stichting Time Out-  realiseren ze projecten om mentale kapitaalvernietiging van jonge talentvolle mensen te voorkomen. Dat doen ze o.a. met interactief onderzoekstheater  -live en/of online-  in samenwerking met; jongeren en studenten. Lees meer..

’t Is stil aan de overkant 

Door Sem Klarenbeek

Comedy Consultancy 

Traint de lachspier van uw bedrijf en levert met veel humor, vaart en energie concepten om het werkgeluk binnen uw bedrijf te vergroten.

Op een interactieve en speelse wijze verzorgen Tabitha en Renske de sessie Dagvoorzitterschap maar dan op een leuke manier. Teams en medewerkers worden geprikkeld, uitgedaagd en voelen zich verbonden.

Theatervoorstelling Het Grootste Cadeau en/of Hart voor jezelf 

Charlotte is spreker, lichaamsgericht coach/therapeut. Ze geeft les over gevoelens, in het theater met haar show: Het Grootste Cadeau, maar ook in de klas met Hart voor Jezelf en met haar inzichtkaarten HvJ!

Deze wereld heeft liefde nodig en die begint bij jou!
Charlotte van der Pluijm

Vraag een offerte aan: